De Bruijn

Over ons

De Bruijn in Wijnen is met meer dan 250 jaar aan ervaring de oudste zelfstandige wijnkoperij in Nederland.

De Bruijn in Wijnen

Ambacht, kwaliteit en exclusiviteit staan al 7 generaties lang hoog in het vaandel en dat is terug te zien in het zorgvuldig geselecteerde assortiment. Een ruime sortering aan prachtige en verfijnde wijnen met een eigen karakter, gesigneerd door fenomenale wijnmakers. Sinds 1952 is de Bruijn officieel Hofleverancier. Sinds 1998 staat dit familiebedrijf onder leiding van de zevende generatie wijnkopers, Eric de Bruijn.

De Bruijn Wijnkopers is specialist op het gebied van Franse wijnen. Door jarenlange hechte en trouwe relaties met wijnproducenten bestaat het aanbod uit exclusieve wijnen van Frankrijks mooiste wijnhuizen. Daarnaast is het assortiment in de afgelopen jaren flink uitgebreid met unieke wijnen uit onder andere Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk en Duitsland.

De Bruijn koopt al ruim 250 jaar rechtstreeks in bij de wijnhuizen. Hierdoor is alle kennis en expertise aanwezig over de smaakprofielen van de wijnen en het ambachtelijke dan wel bijzondere verhaal van de wijnboer. Kortom: het verhaal achter de fles.

Door een bezoek te brengen aan De Bruijn in wijnen zult u aangenaam verrast worden door de vakkennis, de liefde voor de wijn en de bijzondere ongedwongen sfeer waarmee u wordt verwelkomd.

Voor de particuliere klant
Bent u op zoek naar een mooie wijn of wilt u graag advies ontvangen bij de opbouw van uw eigen wijnkelder? Onze wijnconsultants voorzien u graag van een passend advies. Bijna alle wijnen kunt u per fles kopen. De wijnen kunnen indien wenselijk voor u verpakt worden in een mooie doos of luxe kist. Er wordt gestreefd naar een bezorging binnen 24 uur door heel Nederland. Bekijk ons assortiment hier.

Bedrijven en instellingen
Veel bedrijven laten zich graag door de Bruijn adviseren bij de juiste samenstelling van wijngeschenken voor relaties. De Bruijn in wijnen zorgt, indien gewenst, graag voor een efficiënte verzending van de geschenken, een bijgesloten wijninformatieblad en ook worden uw persoonlijke wensen meegestuurd. Bekijk de mogelijkheden hier.

Gastronomie
De Bruijn in wijnen mag de crème de la crème van de Nederlandse gastronomie tot zijn klantenkring rekenen. Onze wine consultants adviseren op professionele wijze en met passie voor wijn. Voor de gastronomie zijn er vaste contactpersonen.


  • Meer dan 1.000 wijnen
  • Elke wijn direct van de boer
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Elke wijn per fles te bestellen
  • Gratis levering vanaf € 80