Bezorgen & retourneren

Ja, dit is mogelijk. Om ervoor te zorgen dat uw bestelling op een ander adres wordt bezorgd, kiest u bij het afronden van uw bestelling voor de optie ‘Ik wil mijn bestelling op een ander adres laten afleveren’. Vervolgens kunt u het gewenste afleveradres invoeren. Uw bestelling kan niet geleverd worden aan een ontvanger die jonger is dan achttien jaar. Bij ontvangst dient de ontvanger zich hiertoe te legitimeren.

https://www.debruijninwijnen.nl/faq/list/daf58a85827847caa448332fbc7eb30a

In vrijwel alle gevallen bezorgt Transmission uw wijnen. Transmission is een belangrijke en betrouwbare partner voor distributievervoer in Europa. De ruime ervaring op vervoersgebied zorgt ervoor dat zij ons en u passend maatwerk kunnen bieden. U kunt er zeker van zijn dat uw zending met de juiste zorg behandeld wordt.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/door-wie-wordt-mijn-bestelling-geleverd

Wanneer wij uw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur ontvangen, wordt deze binnen Nederland de volgende werkdag bij u geleverd. Ontvangt u uw bestelling liever op een andere dag, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Bij het afronden van uw bestelling kunt u zelf uw gewenste leverdatum selecteren.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/wat-is-de-levertijd-van-mijn-bestelling

Particulieren
Bestelt u voor 80,00 aan wijn en kunnen deze op één adres  binnen Nederland worden bezorgd.
Dan wordt u bestelling gratis aan huis bezorgd. Anders bedragen de bezorgkosten € 8,00.

Horeca en bedrijven
Bij een minimale bestelling van € 150,- is de verzending gratis.

Retail
Bij een minimale bestelling van € 450,- is de verzending gratis.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/wat-zijn-de-bezorgkosten

Wanneer uw e-mailadres bij ons bekend is, wordt u op de dag van levering per e-mail geïnformeerd over de verwachte levertijd van uw bestelling. Dit wordt aangegeven in een tijdsbestek van 2 uur.

Ik moet mijn bestelling voor een bepaalde tijd geleverd hebben, is dit mogelijk? Het is mogelijk om een zogenaamde plusdienst aan uw levering toe te voegen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw bestelling voor een bepaalde tijd wordt geleverd. Aan deze plusdiensten zijn kosten verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@debruijninwijnen.nl.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/hoe-laat-wordt-mijn-bestelling-geleverd

Ondanks de zorgvuldige werkwijze van onze vervoerder, kan het eens gebeuren dat de doos of de fles van uw wijn breuk raakt tijdens het transport. Wanneer dit gebeurt, sturen wij u direct vervangende flessen toe. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling dan de eerstvolgende werkdag in huis.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/wat-als-er-tijdens-transport-een-fles-is-gebroken

Wanneer u op het bezorgmoment niet thuis bent, zal de vervoerder een kaart bij u in brievenbus achterlaten. Met deze kaart kunt u zelf een nieuwe bezorgafspraak maken met de vervoerder. Als u na 5 werkdagen nog geen nieuwe afleverafspraak heeft gemaakt, dan zal de bestelling retour komen naar De Bruijn in Wijnen.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/wat-gebeurt-er-als-ik-niet-thuis-ben

Het kan natuurlijk voorkomen dat de bestelde wijn of één van onze andere artikelen, om welke reden dan ook, niet voldoet aan de verwachtingen. In zo’n geval kunt u de artikelen binnen 14 dagen retourneren. 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring, per e-mail, op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het formulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Maar ook het gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Uitgesloten van het herroepingsrecht is wijn waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Wijn is namelijk om redenen van gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.  ''U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.''

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. 

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. 

Mocht u de bestelling willen terugsturen, dan heeft het voor ons de voorkeur dat u ons een e-mail stuurt via info@debruijnwijnkopers.nl zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

Retourneren kan vervolgens naar het volgende adres:
De Bruijn in Wijnen
Bijleveldsingel 25
6521 AN Nijmegen

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/hoe-kan-ik-mijn-bestelling-retourneren

Wanneer wij de wijn retour hebben ontvangen, zal het bedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening worden teruggestort. Heeft u betaald met een cadeaubon of voucher? Dan ontvangt u een cadeaubon of voucher met gelijke waarde terug.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/wanneer-en-hoe-krijg-ik-mijn-geld-terug

Dat is mogelijk. De kosten voor levering naar een buitenlands adres liggen hoger dan de kosten voor binnenlandse verzendingen. Bij het afronden van uw bestelling voert u het verzendadres in. U ziet de bezorgkosten dan in uw besteloverzicht.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/is-het-ook-mogelijk-om-de-wijnen-in-het-buitenland-te-laten-bezorgen
Klachtenprocedure

Bent u niet tevreden over onze service of producten? Wij komen graag samen met u tot een passende oplossing.

De Bruijn in Wijnen beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de De Bruijn in Wijnen.

Hoe dient u een klacht in?

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform
(
https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

De ingediende klacht wordt binnen een termijn van 14 dagen na schriftelijk ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door De Bruijn in Wijnen binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

De consument dient de De Bruijn in Wijnen in ieder geval 4 weken de tijd te geven om de klacht in onderling overleg op te lossen. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

https://www.debruijninwijnen.nl/veelgestelde-vragen/bezorgen-retourneren/hoe-kan-ik-een-klacht-indienen
  • Meer dan 1.000 wijnen
  • Elke wijn direct van de boer
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Elke wijn per fles te bestellen
  • Gratis levering vanaf € 80