Château Tour Saint Christophe

Château Tour Saint Christophe, gelegen in het pittoreske Saint-Émilion in Bordeaux, Frankrijk, is een juweel onder de wijnhuizen, bekend om zijn uitmuntende wijnen die het rijke terroir van de regio perfect belichamen. Dit wijnhuis, genesteld op de kalksteenplateaus van Saint-Émilion, biedt een adembenemend uitzicht over de Dordogne-vallei en is befaamd om zijn traditionele benadering van wijnmaken, gecombineerd met innovatieve technieken.

De wijngaarden van Château Tour Saint Christophe strekken zich uit over 20 hectare en zijn beplant met Merlot en Cabernet Franc, die zorgen voor krachtige, maar verfijnde wijnen. Deze wijnen staan bekend om hun diepe kleur, complexe aroma's van donker fruit en een elegante structuur met goed geïntegreerde tannines, wat ze tot uitstekende kandidaten voor rijping maakt. 

 Elke fles van Château Tour Saint Christophe vertegenwoordigt een stukje van de geschiedenis en de toewijding van het wijnhuis aan kwaliteit en duurzaamheid. De zorgvuldige handmatige oogst en de aandacht voor detail bij elke stap van het productieproces resulteren in wijnen die zowel kenners als liefhebbers van fijne wijnen kunnen waarderen.
Perfect voor een speciale gelegenheid of als een prestigieus geschenk, elke wijn van Château Tour Saint Christophe is een expressie van vakmanschap en passie, en een ware belevenis voor de zintuigen. Liefhebbers zullen zeker gecharmeerd zijn door de klasse en het karakter van Château Tour Saint Christophe.

Wijnen

91
93
93
Château Tour Saint Christophe, Grand Cru Classé
93
92+
95
Château Tour Saint Christophe, Grand Cru Classé
92
93
96
Château Tour Saint Christophe, Grand Cru Classé
Château Tour Saint Christophe, Grand Cru Classé

Saint-Emilion - 2022

41.45
  • Meer dan 1.000 wijnen
  • Elke wijn direct van de boer
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Elke wijn per fles te bestellen
  • Gratis levering vanaf € 80