De Bruijn Wijnkopers
10 januari 2024

Onze eerste alcoholvrije wijn in ons assortiment

Ontdek de nieuwe wijnbeleving bij De Bruijn Wijnen: NooH by La Coste, onze eerste alcoholvrije wijn in ons assortiment - 100% wijn, 0% alcohol

Bij De Bruijn Wijnen, waar traditie en kwaliteit al meer dan 250 jaar hoog in het vaandel staan, zijn we trots om aan te kondigen dat we na lang zoeken een mooie aanvulling hebben gevonden op ons assortiment: NooH by La Coste, onze allereerste alcoholvrije wijn.

NooH by La Coste, een unieke mix van innovatie en traditie, is een meesterwerk voor de moderne wijndrinker. Deze 100% wijn met 0% alcohol is perfect voor iedereen die verantwoord wil genieten zonder in te leveren op smaak. Met NooH by La Coste maken we de rijke ervaring van wijn toegankelijk voor iedereen.

Deze revolutionaire wijn is het resultaat van drie jaar intensief onderzoek en de rijke wijnkennis van Château La Coste. Met behulp van geavanceerde vacuümdestillatie, waarbij de alcohol zorgvuldig wordt onttrokken zonder de aroma's te verliezen, blijft de essentie van de wijn behouden. Nooh by La Coste komt in een sprankelende en een stille rosé, elk met een licht en fruitig karakter en slechts 3,5g restsuiker.

De kenmerkende smaken van grapefruit en aardbei in NooH worden perfect aangevuld met natuurlijke tonen van citroen, aardbei en jasmijn. Dit resulteert in een ronde, fruitige en gastronomische ervaring.

Deze prachtige, non-alcoholische wijn, beschikbaar in twee varianten - mousserende rosé en stille rosé - maakt NooH de ideale keuze voor elke gelegenheid. Van mooie diners tot grootschalige vieringen. Ontdek deze prachtige aanwinst en proost op een nieuwe wereld van smaak bij De Bruijn Wijnen!

Alcoholvrije cocktails met Nooh

PINK LADY NOOH
5 frambozen en 5 rode bessen, geplet
6 verse basilicumblaadjes
20 cl bruisende Nooh IJsblokjes
Gekoeld serveren 

Een verfrissende, bruisende cocktail. Deze cocktail combineert de zoetheid en het aroma van frambozen en rode bessen met de frisheid van verse basilicumblaadjes. De basis wordt gevormd door 20 cl bruisende Nooh, een alcoholvrije rosé van Chateau La Coste, die zorgt voor een licht en verfijnd karakter. Serveer deze cocktail met ijsblokjes in een elegant glas om de verfijnde smaak volledig tot zijn recht te laten komen. Ideaal om gekoeld te serveren als een stijlvol, niet-alcoholisch alternatief bij elke gelegenheid!

VIRGIN NOOH
3 cl Rode Vibrant non-alcoholische Martini
1 verse sinaasappelschijf
15 cl bruisende Nooh IJsblokjes
Gekoeld serveren

Deze mocktail is een speelse en smaakvolle mix van de Rode Vibrant non-alcoholische Martini en een verse sinaasappelschijf, wat een citrusachtige toets geeft. De toevoeging van 15 cl bruisende Nooh, brengt een elegante, sprankelende ervaring. De combinatie van de diepe smaken van de Martini met de frisse, bruisende rosé creëert een perfect gebalanceerde en verfrissende drank. Serveer deze mocktail met ijsblokjes en gekoeld voor een verkoelend en verfrissend genot. Ideaal voor die momenten waarop je iets speciaals wilt drinken zonder alcohol!


Gerelateerde producten

  • Meer dan 1.000 wijnen
  • Elke wijn direct van de boer
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Elke wijn per fles te bestellen
  • Gratis levering vanaf € 80