Wijn ‘En Primeur’ kopen

U kunt bij ons diverse exclusieve wijnen En Primeur kopen. U koopt dan een wijn die nog bij het wijnhuis op het vat rijpt en nog niet gebotteld is. Na de opvoeding en het bottelen worden de wijnen uitgeleverd, vaak 1 à 2 jaar na de oogst.

Wat zijn de voordelen van En Primeur kopen?

Door u in te schrijven bent u eerder in de gelegenheid een exclusieve wijn te kopen.

Wij bieden u de kans om exclusieve wijnen uit Bordeaux voor een speciale En-Primeur-prijs in te kunnen kopen. Voorbeelden van wijnhuizen die hun wijnen En Primeur aanbieden zijn Château Mouton Rothschild, Château Haut-Brion, Château L'Eglise-Clinet, Château Margaux, La Mission Haut-Brion, Domaine de Chevalier, Petrus, Château Lynch Bages, Château Montrose en Château Haut-Bailly.

U heeft de mogelijkheid om de mooiste Italiaanse Super Tuscans  veilig te stellen. Hierbij kunt u denken aan de wijnen van Caiarossa.

Wij kopen rechtstreeks in bij de wijnhuizen. U kunt ervan uitgaan dat de wijn onder de meest optimale omstandigheden heeft gerijpt, wordt vervoerd en in topconditie bij u wordt geleverd.

Hoe werkt het?

Het betreft de voorverkoop van wijnen die verloopt middels een voorinschrijving. U bestelt de wijn via onze website en u ziet wanneer de wijnen op de markt komen. De toewijzing geschiedt op basis van volgorde van inschrijving en beschikbaarheid. De wijnen worden maar een beperkte periode En Primeur aangeboden.

Na deze periode van voorverkoop bieden wij de nog beschikbare wijnen aan voor de reguliere prijs. Zodra de wijnen gebotteld zijn, halen wij ze voor u naar Nederland, waarna ze direct aan u uitgeleverd kunnen worden of desgewenst nog in onze kelders kunnen rijpen.

 • Bordeaux 2023

  In de aankomende weken releasen we de mooiste wijnen van jaargang 2023

  Ontdek
 • Bordeaux 2023

  In de aankomende weken releasen we de mooiste wijnen van jaargang 2023

  Ontdek
 • Meer dan 1.000 wijnen
 • Elke wijn direct van de boer
 • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
 • Elke wijn per fles te bestellen
 • Gratis levering vanaf € 80