Château Charmail

Ontdek Château Charmail, een prachtige cru bourgeois gelegen in de Haut-Médoc, in de directe nabijheid van de brede rivier de Gironde. Met wijngaarden dichtbij Saint-Estèphe en slechts twee kilometer verwijderd van de grootste riviermonding in Europa, profiteert dit wijnhuis van een gematigd microklimaat. Deze gunstige omstandigheden zorgen voor een optimale rijping van de cabernet en merlot druiven, wat resulteert in wijnen van uitmuntende kwaliteit. 

Wijnmaker Olivier Sèze is een fervent aanhanger van de Médoc traditie en werkt op een klassieke en respectvolle manier. Hij kiest ervoor om de druiven met de hand te plukken, waardoor alleen de beste druiven worden geselecteerd voor de wijnproductie. Bovendien filtert en klaart hij de wijn niet, waardoor de pure expressie van het terroir behouden blijft. 
Het resultaat is een wijn die de essentie van Château Charmail weerspiegelt: elegantie, complexiteit en een onmiskenbaar karakter. Met een diepe kleur, intense aroma's van rijpe bessen en kruiden en een zijdezachte textuur, is elke slok een ware traktatie voor de zintuigen.

Wijnen

  • Meer dan 1.000 wijnen
  • Elke wijn direct van de boer
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Elke wijn per fles te bestellen
  • Gratis levering vanaf € 80