Established Sparkling Tea (Est.)

Wesley Schipper en Maarten Riebeek, trotse Amsterdammers en gevierde theemeesters, zijn de drijvende kracht achter Established Sparkling Tea (Est.). Hun individuele reizen in de wonderlijke wereld van thee begonnen meer dan een decennium geleden. In 2013, na ervaring te hebben opgedaan in diverse gerenommeerde restaurants, begon Wesley aan een wereldwijde zoektocht naar het meesterschap in thee. Door zich in te schrijven bij de prestigieuze 'School of Tea', geleid door het Institut Paul Bocuse, behaalde hij een gouden medaille in de wereldwijde thee-finale. Ondertussen dompelde Maarten zich onder in restaurants die bekroond zijn met Michelin-sterren en verkende hoe thee gastronomisch ingezet kan worden. Wesley en Maarten bundelden hun krachten in 2018 in restaurant Moon in Amsterdam, waar ze tot op heden gevestigd zijn. Het duo staat bekend om het creëren van innovatieve en voortreffelijke smaakcombinaties die verschillende gerechten complementeren. In 2023 werd hun rijke ervaring en kennis gebotteld in Established Sparkling Tea (Est.) - een nieuw, non-alcoholisch alternatief voor wijn, zonder concessies aan smaak, proefervaring en genot. Dit markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor Wesley en Maarten, nu ze hun passie voor thee met de wereld delen.

"We aim for bold and interesting flavours, and we’re not afraid to break conventions. Our first creation, Est. Magnolia, is a refined blend where different flavours unfold in a balanced way" – Wesley Schipper

"With Est., we relish the opportunity to showcase the full spectrum of flavours, aromas, and colours that different varieties of tea offer, each with their complex range. But most of all, we enjoy sharing our accumulated knowledge and rich experiences!" – Maarten Riebeek.

  • Meer dan 1.000 wijnen
  • Elke wijn direct van de boer
  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Elke wijn per fles te bestellen
  • Gratis levering vanaf € 80